Masaje naturisteDouă mâini pricepute pentru dumneavoastră 

Relaxare, frumuseţe, sănătate şi bună dispoziţie - Bistriţa 


SIMONA BRISIUC şi TUDOR ROŞ                                                     
Tehnicieni Maseuri                          Tel. 0749 764 086 Simona sau                                0744 274 948 Tudor
www.facebook.com/Simona Brisiuc
Masaj cu miere: (anticelulitic, detoxifiant,  regenerator)
Masaj de relaxare
Masaj cosmetic (cu maşti cosmetice,  împachetări, gomaje etc.)
Drenaj limfatic (imunitate, reîntinerire, stimulează circulaţia etc.)
Masaj indian ayurvedic
La cerere si alte tipuri de masaje 

Se folosesc doar ingrediente naturale (uleiuri presate la rece, ulei de nuca de cocos, drojdie de bere, argilă, miere etc.

Tehnicieni maseuri cu experienţă vă oferim diferite tipuri de masaje folosind doar produse bio şi naturiste.


INDICATII GENERALE DESPRE MASAJ:
Simona, masând la un complex turistic
          Folosit de mii de ani atât in orient cât şi în occident, masajul este atât placut cât şi foarte util într-o gamă largă de afecţiuni, în scop curativ, ca metodă de recuperare sau în scop profilactic.
Efectele principale ale masajului sunt: relaxarea musculară, efectul antialgic, îmbunătăţirea circulaţiei sanguine şi limfatice, împiedicarea formarii anchilozelor în articulatiile cu probleme, revigorare, în caz de insomnii, gripa, junghiuri, reumatism, dureri musculare şi articulare.
Medicina indiană consideră că masajul regulat are rol în creşterea longevitaţii, puterii fizice, frumuseţii, strălucirii tenului, vederii, previne îmbătrânirea prematură, creşte rezistenţa la boli, creşte capacitatea de refacere a organismului, creşte vitalitatea sexuală, elimina stresul şi reface tonusul psihic.
        Masajul este contraindicat în bolile cardiace grave, hipertensiune arterială severă, pacienti in stare de ebrietate, gravidele in ultimele luni, boli grave ale pielii, varice în stadii avansate.
        Masajul în general se realizează pe spate si pe faţa, de la tălpi până în creştetul capului.


MASAJUL CU MIERE

Anticelulitic cu miere la abdomen
        Folosită în special ca aliment, ”nectarul zeilor” cum a fost denumită, mierea este o încântare şi pentru piele, care poate beneficia printr-un masaj specific de minunatele ei virtuţi, având un dublu efect, de hranire a organismului şi totodată de extragere a toxinelor.

        Efecte:

   - detoxifierea organismului

   - îndepărtarea durerilor de cap, reumatismale şi musculare

   - îndepărtarea extenuării intelectuale şi fizice

   - restabilirea imunităţii, cicatrizant, antibiotic

   - reducerea greutăţii corporale, anticelulitic puternic

   - reîntinerirea organismului - revigorant al întregului organism

   - curaţă pielea care devine catifelată, elastică, mătăsoasă, ridurile se atenuează

   - îmbunătăţeste starea generală de sănătate

   - în cazul copiilor favorizează procesele de creştere

   - hrăneşte organismul, vitaminizează şi mineralizează

   - conferă o stare de relaxare şi bună dispoziţie.

       În funcţie
de efectul dorit, mierea se poate combina cu diferite esenţe naturale.

          În cazul masajului cu miere ca anticelulitic se recomandă a se realiza 10-15 şedinţe la două zile, pentru un efect vizibil şi de  durată.
      Nu se poate realiza pe zonele cu păr.

Manevrele de masaj sunt diferite de cele ale celorlalte tipuri de masaj.IMPORTANŢA FOLOSIRII INGREDIENTELOR NATURALE               “Să pui pe piele doar ceea ce poate fi mâncat” spune un străvechi principiu medical ce arată că prin intermediul pielii organismul se poate hrănii cu lucrurile bune sau rele pe care i le dăm.

        Se ştie că în caz de anemie de exemplu pot fi mai eficiente băile în ape minerale ce conţin fier decât ingerarea de medicamente cu fier.

         Cremele si ingredientele folosite, dacă sunt naturale pot creşte foarte mult eficienţa masajului si de aceea le folosim in masajele pe care vi le propunem.

        Uleiul de nuca de cocos – antimicrobian, antioxidant, antifungic, reîntineritor, previne uscăciunea şi asprimea pielii, previne ridurile, folosit la refacerea părului deteriorat datorită vopsirilor, calmează sistemul nervos, răcoritor, etc.

        Argila – pământ miraculos - fiind bogată în diferite minerale hrăneste efectiv organismul prin intermediul pielii, detoxifică organismul, folosită în tratarea diferitelor afecţiuni ale pielii (singură sau în diferite reţete), este de asemenea un ingredient valoros in măştile cosmetice.

        Drojdia de bere – contine un procent ridicat de viamine B şi este folosită mai ales în tratarea acneei, puternic reîntineritoare este folosită în mai toate măstile cosmetice naturale.

        Uleiurile volatile naturale – sunt folosite atât pentru efectele lor benefice asupra pielii cât şi pentru efectele, după caz, de relaxare sau de dinamizare a psihicului.